Lid worden

Beste aspirant lid,

Je overweegt om lid te worden van onze club of je wilt een sponsorpas? Meld je aan bij een van de bestuursleden en kom daarna gewoon langs. We hebben diverse  niveau's, dus ook voor jou is er plaats ! Gewoon 2x gratis meedoen en je voelt of je het in de genen hebt. Wil je meer weten, praat eens met één van de trainers,onze club heeft er maar liefst vijf. Of maak een praatje met degene die op dat moment het planbord doet. Natuurlijk kan je ook altijd met iemand van het bestuur spreken.

Voor de maandagavond en woensdagochtend is er momenteel nog voldoende plaats. Wil je onze club eerst beter leren kennen, dan mag je 2 keer gratis komen spelen. Hierna beslis je of je lid wil worden. Als je niet eerder gespeeld hebt en niet zelf over een racket beschikt, dan is er in overleg een racket beschikbaar.
Afhankelijk van je ervaring kun je beginnen met training of meespelen via het planbord vanaf 19.40 uur. Wij hanteren speelsterkte niveau's binnen de club. A1 is het hoogste niveau en C3 zijn de beginners. Overleg eventueel met Dorine, Simon of Jorrit van de Technische commissie.

Klik hier om je online in te schrijven

Binnen onze club vinden we het spelplezier erg belangrijk en gevoel voor humor is daarbij mooi meegenomen. Natuurlijk sluit dit het competitiegevoel niet uit. De vele toernooien die we gaandeweg de jaren binnen de vereniging hebben gehouden geven dit gevoel goed weer.
We zijn dan wel niet meer bij de NBB aangesloten, omdat er te weinig animo was voor de competitie, maar competitiespelers zijn natuurlijk welkom om ook bij onze club te oefenen, er zijn overigens voldoende geoefende spelers aanwezig. We weten dat sommige mensen zonder ervaring met badminton na een jaar al op een behoorlijk niveau kunnen spelen.
Wel spelen wij in de dorpencompetitie mee 
Voor al je verdere vragen stuur gerust een mailtje naar: Info@bconi.nl 

Even wat formele informatie:
We gaan er niet direkt van uit, maar mocht het zo zijn dat je na verloop van tijd een besluit neemt om de club te verlaten, dan kun je eenvoudig een mailtje sturen naar penningmeester@bconi.nl waarin je je lidmaatschap opzegt Dit dient altijd minimaal een maand voor het nieuwe kwartaal te gebeuren.. 

Huishoudelijke regels: helpen bij het opzetten cq. opruimen van de netten / na 1 jaar lidmaatschap mee helpen bij het indelen van het planbord / zool schoeisel niet zwart / bestuur is niet aansprakelijk voor diefstal van kleding en waardevolle spullen.

Klik hier om je online in te schrijven

Recreatielid € 33,= per kwartaal.
Sponsorkaart tien maal spelen € 45,=


Klik hier voor meer informatie (Flyer die in omgeving van de sportlocatie wordt opgehangen)